Met een mooie laminaatvloer geeft u uw woning de sfeer en uitstraling die u wenst. Bij Dino Tapijt vindt u een uitgebreid aanbod aan laminaat in verschillende stijlen en kleuren van de beste kwaliteit. De prijs van ons laminaat is altijd inclusief gratis plinten en ondervloer.

  • Wij leggen uw laminaat gratis
  • Laminaat vanaf € 19,95 per m2
  • Alleen laminaat van A-merken

Ons laminaat

Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. Om het volledige assortiment te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom.

 

 

Laminaat van de beste kwaliteit

Bij Dino Tapijt vindt u laminaat van de beste kwaliteit: wij werken alleen samen met A-merken. Zo verkopen wij laminaat van de merken Quick Step, Balterio en Meister. Daarnaast hebben wij in ons assortiment alleen laminaat van HDF. Dit is een stevig materiaal dat vochtbestendig is en van betere kwaliteit dan het veelgebruikte MDF. Kwaliteitsverschil in de bovenkant van de vloer kunt u vooral zien aan het wel of niet aanwezig zijn van v-groeven en de soorten reliëf in de toplaag. Voor meer informatie over de kwaliteit van laminaat kunt u contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.

 

 

Voordelen van laminaat

Laminaat is ontzettend populair vanwege de vele voordelen die laminaatvloeren hebben.

 

Laminaat en houten vloeren

Allereerst heeft laminaat een mooie uitstraling en is het niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is laminaat veel onderhoudsarmer en kleurvaster dan hout. Hout kan bij veel blootstelling aan zonlicht bijvoorbeeld verkleuren, maar bij laminaat is dit niet aan de orde. Ook kunnen laminaatvloeren beter tegen vocht dan echt houten vloeren.

 

Onderhoudsarm

Laminaatvloeren hebben weinig onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om uw laminaatvloer mooi te houden. Het grote voordeel van een laminaatvloer is dat vuil niet in uw vloer kan trekken. Het vuil blijft boven op de vloer liggen, waardoor het eenvoudig te verwijderen is.

 

Eenvoudig te plaatsen

Laminaat is in tegenstelling tot sommige andere vloersoorten zeer eenvoudig te plaatsen. De meeste laminaatvloeren zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem. Wanneer u uw laminaat bestelt bij Dino Tapijt, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over de plaatsing: wij leggen uw laminaat gratis voor u.

 

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Een laminaatvloer is niet duur, maar gaat wel al snel 25 jaar mee, zonder veel onderhoud. Hierdoor is laminaat de beste keuze wanneer u een kwalitatief goede en duurzame vloer voor een relatief lage prijs zoekt.

 

Laminaat kopen bij Dino Tapijt

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Dronten om uw ideale vloer uit te zoeken. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0321-318386 of een e-mail sturen naar . Wilt u eerst een offerte ontvangen? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw woning in te meten en een offerte op maat voor u te maken.

U kunt bij ons terecht voor laminaat vanuit heel Dronten en omgeving, dus ook vanuit: