Tapijt in Lelystad bestellen? Benieuwd naar de kosten en het tapijt bovendien gratis laten leggen? We rekenen het tapijt af per strekkende meter, uiteraard kunnen we op voorhand voor u uitrekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Gaat het u om een woonkamer met bijzondere afmetingen of komt u er zelf niet goed uit inclusief het snijverlies? Wij kunnen u precies aangeven hoeveel tapijt in Lelystad u nodig heeft, zodat u in ieder geval niet teveel bestelt. Aan de andere kant helpen we u te voorkomen dat u te weinig bestelt, waardoor we u in één keer goed van dienst kunnen zijn.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Vanaf €29,95 per strekkende meter

Uiteraard kunt u rekenen op scherpe prijzen voor het tapijt in Lelystad, terwijl we u de best mogelijke kwaliteit kunnen aanbieden. U betaalt een scherpe prijs, al vanaf €29,95 per strekkende meter. Wat dat voor bijvoorbeeld de woonkamer of een slaapkamer betekent? U kunt voor een paar honderd euro een mooie nieuwe vloer laten leggen. U hoeft daar zelf niet mee aan de slag, terwijl wij ervoor zorgen dat u het goedkope tapijt in Lelystad eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Gratis tapijt leggen in Lelystad

We komen bovendien graag gratis tapijt in Lelystad leggen, u hoeft daar zelf niet mee aan de slag. Beschikt u over de bekende twee linkerhanden en ziet u het daarom niet zitten om er zelf mee in de weer te gaan? Wij nemen dat graag voor u uit handen. Dit betekent dat het goedkope tapijt in Lelystad niet alleen heel eenvoudig kunt bestellen, we zorgen er bovendien voor dat we dit op een nette manier voor u komen leggen. U kunt binnenkort rekenen op een mooie nieuwe vloer, zonder dat u dat veel tijd, geld of moeite hoeft te kosten.

 

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!