Laminaat in Almere

Laminaat in Almere, gratis gelegd, gratis ondervloer en gratis plinten, voor 18,95

… gelegd door eigen vakbekwaam personeel, dat kan alleen maar Dino Tapijt zijn.

  • Wij leveren geen GOEDKOOP LAMINAAT, want goedkoop is duurkoop.
  • Wij leveren uitsluitend TOPKWALTEIT LAMINAAT voor de laagste prijs.
  • Mdf vloeren worden door ons niet meer geleverd net zo als 6 mm vloeren.
  • Een goede laminaat is gemaakt van tenminste 7mm HDF backing ipv MDF.
  • Het verschil tussen HDF en MDF laminaat is dat HDF veer harder is.

HDF wordt gemaakt van een samenstelling van naaldbomen en loofbomen, naaldhout is harder en bevat veel meer hars dan loofbomen om die rede werkt HDF ook veel minder dan MDF en misschien is dit wel net zo belangrijk als dat het harder is, klem liggende vloeren behoren daardoor gelukkig vrijwel tot het verleden.

Wij kunnen de hoogst mogelijke korting op on ze produte geven, wij kopen namelijk zeer groot in hierdoor kan de prijs fors omlaag, ons huidige AKTIE LAMINAAT is een 8mm HDF LAMINAAT in BREDE PLANKEN van 24 cm in 4 kleuren met relief op register, dus wat je ziet is wat je voelt, voor 22,95 Gratis gelegd Gratis ondervloer en Gratis plinten.

Uiteraard krijgt u van ons de laagste prijsgarantie, wij weten immers dat we de laagst mogelijke prijs hebben voor onze produkten.

En lage prijs alleen is natuurlijk niet voldoende daarom gaan we veel verder dan alleen een lage prijs.
In de winkel krijgt u een uitgebreid advies door onze vakgerichte specialisten, hierna kan een meetafspraakt worden gemaakt, niet alleen om te meten maar om alle voorgestelde mogelijkheden nog maar eens te controleren. U krijgt vervolgens een overzichtelijk uitgewerkte offerte thuis gestuurd, na overeenstemming maken we een legafspraak. Wij kunnen indien nodig altijd snel leveren en leggen, we hebben het laminaat in voorraad en 8 stoffeerders met 5 bussen en 2 kleinere auto’s ter beschikking.
Wij zijn geauthoriseerd dealer van balterio en ster dealer van quick step zowel van laminaat als van pvc vloeren.

Als u 1 rede weet de bedenken waarom u niet naar dino gaat, al was het maar om te kijken, laat dat dan even aan ons weten misschien kunnen we dat dan ook nog even voor u oplossen. Uw dino Team staat voor u klaar.