Laminaat

Laminaat

Laminaat: makkelijk te leggen en eenvoudig in onderhoud. Mensen met een allergie voor stof hoeven zich geen zorgen te maken. Een laminaatvloer is makkelijk snel te vegen en het fijne vuil verwijder je eenvoudig met een dweil.

Laminaat kopen bij Dinotapijt: kom naar onze showroom.

Laminaat

Laminaat aanbieding

 • Vanaf 18,95 per m2
 • Inclusief leggen
 • Inclusief ondervloer
 • Inclusief plinten

In jouw stijl en naar jouw wens

Dessins en kleuren

Het kan lastig zijn om de vloer te vinden die precies past bij jouw meubels, muren, decoratie. Om te beginnen kun je uitgaan van je meubels. Heb je bijvoorbeeld eikenhouten meubels? Kies dan voor laminaat met een eikendessin. Dit staat het mooist bij elkaar. De kleur – donker, licht, bruin, grijs, wit, creme – kun je daarna uitkiezen. Hetzelfde geldt voor een beukendessin, essenhout, of een denpatroon.

Sommige soorten bevatten veel ‘knoesten’, andere helemaal niet. Daarnaast heb je ook vloeren met relief, zodat het meer voelt als echt hout, of chrome zone met extra glans.

Dat is zo handig aan laminaat: voor ieder een eigen uitstraling. Dinotapijt helpt je graag met uitkiezen.

Patronen

Je kunt de vloer op verschillende manieren leggen. De manier waarop de planken met elkaar uitgelijnd zijn is heel bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van je complete vloer. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden in jouw ruimte.

Groeven

Als je op zoek bent naar laminaat, kom je vaak het woord ‘V-groef’ tegen. Er bestaan planken met en zonder zo’n groef. Dit heeft niets te maken met het leggen, maar met de planken zelf, en heeft net als het legpatroon een groot effect op de uitstraling van je vloer.

Dikte

De diktes van verschillende soorten planken kunnen nogal uiteenlopen, meestal tussen de 4 en 8 mm. De dikte staat in verband met de kwaliteit. Dikker is vaak, maar niet altijd, sterker. De kwaliteit wordt o.a. ook bepaald door de toplaag en het type hout waar de plank van gemaakt is.

Merken bij Dino Tapijt

 • Beautifloor
 • Krono
 • Balterio
 • Quick Step
 • Meister

Bezoek onze online shop.

Denk ook aan

 1. de juiste ondervloer
 2. plinten en welke soort je wilt hebben
 3. vloerverwarming: wil je die eerst installeren?
 4. schoonmaken: gebruik de juiste schoonmaakmiddelen

Nu laminaat uitkiezen