Pvc vloeren in Almere, vanaf 34,95 All In dus gratis gelegd en gratis geegaliseerd, door eigen vakbekwaam personeel

Pvc vloeren in Almere, vanaf 34,95 All In dus gratis gelegd en gratis geegaliseerd, door eigen vakbekwaam personeel

Pvc vloeren in Almere, vanaf 34,95 All In, dus gratis gelegd en gratis geegaliseerd,

…door eigen vakbekwaam personeel, dat kan alleen maar Dino Tapijt zijn.

  • Wij leveren geen GOEDKOOP PVC , want goedkoop is duurkoop.
  • Wij leveren uitsluitend hoogwaardige PVC VLOEREN voor de laagste prijs van Nederland.
  • Bezuinigen op toebehoren zoals egalisatie en lijm doen we al helemaal niet, juist hier begint de kwaliteit die u van ons mag verwachten, onderaan beginnen met de bodum dus.
  • In de egalisatielaag die wij gebruiken zitten harsen die het materiaal veel sterker maken.

In PVC VLOEREN zitten grote verschillen, die zijn ons bekend maar we kunnen dit niet even kort samanvatten, het zou geen pagina maar een boek worden en daar bent u vast niet in geinteresserd.

We weten allemaal wel dat er PVC VLOEREN zijn met een toplaag van 0.3 of 0.55 mm , maar hoe hard zijn deze merken dan ten opzichte van elkaar? Hoe rechthoekig is het materiaal, hoe vormvast en wat is het puntindruk herstellend vermogen, kan PVC verkleuren, op al deze vragen hebben wij een antwoordt.

Wel duidelijk en kort gezegd, de minimale toplaag dikte van een goede PVC VLOER is 0.3mm. De rest leggen wij u graag uit in onze winkel.

  • Wij kunnen hoge kortingen op onze produten geven, wij kopen namelijk zeer groot in, volle pallets, hierdoor kan de prijs fors omlaag.
  • Onze huidige PVC AKTIE is een PVC van TARKETT ESSENTIAL 30 Toplaag 0.3mm in een BREDE PLANK van 22 cm in 10 kleuren met relief, voor 32,95 Gratis gelegd en Gratis geegaliseerd.
  • Voor die mensen die nooit meer iets nieuws willen hebben we een PVC met een Toplaag van 0.55mm en totaal dikte van 2.5mm, met relief op register en een V groefje rondom voor 39.95 Gratis gelegd en gratis geegaliseerd.
  • Dat kan alleen bij Dino Tapijt.

Uiteraard krijgt u van ons de laagste prijsgarantie, wij weten immers dat we de laagst mogelijke prijs hebben voor onze produkten.

En lage prijs alleen maakt niet gelukkig, daarom gaan we veel verder dan alleen een lage prijs.

In de winkel krijgt u een uitgebreid advies van onze vakgerichte specialisten, hierna kan een meetafspraakt worden gemaakt, niet alleen om te meten maar om alle voorgestelde mogelijkheden nog maar eens te controleren.

U krijgt vervolgens een overzichtelijk uitgewerkte offerte thuis gestuurd, na overeenstemming maken we een legafspraak.

Wij kunnen indien nodig altijd snel leveren en leggen, we hebben het PVC in voorraad en 8 stoffeerders met 5 bussen en 2 kleinere auto’s ter beschikking.

Wij zijn geauthoriseerd dealer van MODULEO, MFLOR, BELAkOS, VIVA FLOOR  en ster dealer van QUICK STEP zowel van laminaat als van PVC vloeren.

Als u 1 rede weet de bedenken waarom u niet naar dino gaat, al was het maar om te kijken, laat dat dan even aan ons weten misschien kunnen we dat dan ook nog even voor u oplossen. Uw dino Team staat voor u klaar.