Goedkoop laminaat gratis gelegd

Dat telt toch wel op, al die pakken laminaat die nodig zijn om de hele woonkamer te vullen. Maar laminaat hoeft niet duur te zijn! Bekijk en vergelijk ons assortiment laminaat vloeren.

Uw laminaat wordt gratis door ons gelegd!

Dat scheelt u een hoop moeite en zo weet u zeker dat uw vloer op een professionele manier gelegd is. Dit geldt ook voor onze andere vloeren, zoals tapijt, PVC vloeren en parket vloeren.

Goedkoop laminaat van hoge kwaliteit

Stap, stap, stap. Op uw nieuwe laminaatvloer zult u nog heel veel stappen zetten.
Schuif, schuif, schuif. En er zullen ook nog wel eens wat meubels op verplaatst worden.
Boem, pats, boem. Misschien laat u er ook nog iets zwaars op vallen.

Die laminaatvloer moet dus wel een beetje hardnekkig zijn.

Goedkoop laminaat hoeft niet van slechte kwaliteit te zijn! Bij Dino Tapijt verkopen wij alleen laminaat van een materiaal dat HDF heet. HDF is harder dan MDF (waar veel goedkop laminaat van gemaakt wordt). Dit zorgt ervoor dat de vloer stabieler is, waardoor die niet uitzet en ook niet snel beïnvloed wordt door luchtvochtigheid.

Onze diensten bij goedkoop laminaat

Wij helpen u graag ervoor te zorgen dat uw laminaat zo goed mogelijk tot zijn recht komt in de ruimte waar u het wilt hebben liggen. Daarom bieden wij de volgende extra diensten aan:Goedkoop laminaat

  • Gratis gelegd
  • Van te voren opmeten van de ruimte
  • Vloer egaliseren voor het leggen
  • Troep opruimen na het leggen
  • Trap stofferen met laminaat vloer
  • Grote projecten met goedkoop laminaat
  • Vloer reparen bij beschadiging

Goedkoop laminaat bekijken en bestellen

Op een plaatje is een vloer altijd anders dan in het echt. Kom daarom eens langs in onze showroom om laminaatvloeren voor elk budget in levende lijve te bekijken. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

Al laminaat uitgekozen? Vraag een offerte aan voor uw laminaatvloer in onze online shop!

Bewaren

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt