PVC vloeren in Visgraatvorm

PVC vloeren in visgraatvorm

PVC vloeren in visgraatvorm

Een PVC vloer in visgraatvorm geeft uw interieur een bijzondere en chique uitstraling. Er kan qua legpatroon en afmeting van de planken eindeloos worden gevarieerd, zodat u een unieke look in uw woning of kantoor creëert. Een PVC visgraatvloer heeft de aanblik en sfeer van echt hout en het comfort en duurzaamheid van kunststof. U geniet van een visgraat PVC vloer met een zeer harde toplaag, die er niet alleen prachtig uitziet maar ook slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Ervaar het zelf en bezoek onze showroom in Dronten, waar u verschillende PVC visgraatvloeren kunt bewonderen.

Een visgraat PVC vloer voor een unieke en chique look

Een vloer van PVC visgraat is vandaag de dag zeer populair en trendy. U haalt hiermee het beste van twee werelden in huis: de authentieke, klassieke uitstraling van een houten vloer en de functionele voordelen en onderscheidende, natuurlijke look van een PVC vloer met visgraatpatroon. Uw woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer, studeerkamer, hal of gang krijgt een individuele touch. U kunt kiezen voor korte, smalle planken of brede, lange planken, of alles daartussenin. Net wat uw smaak is en wat het beste bij uw interieurstijl past. Wij hebben een ruime keuze in PVC vloeren, in vele kleuren.

Waarom kiezen voor een PVC vloer met visgraatpatroon?

 • Sfeervolle, speelse, authentieke en chique uitstraling.
 • Tijdloos en daarmee geschikt voor elk wooninterieur én elke ruimte in huis.
 • Op het oog niet van echt hout te onderscheiden.
 • Slijtvast, vochtbestendig, geluiddempend en onderhoudsarm.
 • Uitstekende geleiding voor combinatie met vloerverwarming.
 • Brede keuze in kleur, plankdikte en afmeting, voor een exclusieve vloer op maat.
 • Voordeliger dan een houten vloer in visgraatvorm.

Visgraat PVC vloer: werk voor specialisten

Het lijmen en leggen van een PVC visgraatvloer is specialistenwerk. Bij een visgraatpatroon meet de aansluiting van de PVC stroken zeer nauw, zodat er aan de zijkanten van de kamer met gelijke delen wordt geëindigd. Onze vakkundige stoffeerders hebben de kennis en ervaring om deze klus naar tevredenheid te klaren.

Bij een visgraat PVC vloer van Dino Tapijt bent u verzekerd van:

 • PVC vloeren van A-merken.
 • Nauwkeurig inmeten en gratis legservice, inclusief egaliseren en lijmen.
 • De grootste voorraad, de laagste prijs.
 • Gediplomeerde stoffeerders in eigen stoffeerderij.
 • Schone oplevering, alles wordt netjes opgeruimd.

Bent u geïnteresseerd in een visgraat PVC vloer? Neem contact op met de vloerspecialist Dino Tapijt voor uw vragen, advies of een vrijblijvende, gratis offerte. Bel ons op (0321 – 318 386), stuur een e-mail (info@dinotapijt.nl) of maak gebruik van het online contactformulier. Of kom langs in onze showroom in Dronten Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over een PVC visgraatvloer op maat, waar u jarenlang woonplezier van heeft.

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.