M-Flor

De PVC vloeren van M-Flor hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn niet te onderscheiden van een houten vloer of tegelvloer. Daarnaast zijn de vloeren van M-Flor, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Bij Dino Tapijt vindt u een uitgebreid aanbod aan PVC vloeren van mFLOR in verschillende kleuren en designs. U kunt dus altijd de vloer kiezen die volledig op uw smaak en interieur aansluit. Een PVC vloer van Metroflor heeft veel voordelen:

  • Geluiddempende PVC vloeren
  • Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterbestendige vloeren
  • Milieuvriendelijke vloeren

Natuurlijke uitstraling

De producten van mFLOR staan bekend om hun natuurgetrouwe uitstraling. De hout- en steendesigns zijn niet van echt te onderscheiden, waardoor het lijkt alsof u een echte houten of stenen vloer in huis hebt. Door de toepassing van register embossing is het mogelijk om de oppervlaktestructuur van natuurlijke materialen na te maken. Hierdoor ziet uw vloer er niet alleen uit als echt hout of steen, maar voelt het materiaal ook zo aan.

Waterbestendige PVC vloeren

De PVC vloeren van mFLOR zijn goed bestand tegen water. Door de waterbestendigheid kunnen ze prima worden gebruikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Daarnaast zijn de vloeren hierdoor heel eenvoudig te reinigen.

mFLOR: voor elk interieur

Voor elk interieur bestaat er een vloer van mFLOR. Omdat deze vloeren in heel veel verschillende kleuren, design en stijlen worden gemaakt, zit er altijd wel een vloer tussen die perfect in uw woning past. Zo vindt u in het assortiment industriële PVC vloeren, klassieke vloeren en landelijke vloeren.

Duurzame PVC vloeren

PVC vloeren producent mFLOR doet er alles aan om zijn vloeren zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Alle vloeren van dit merk zijn duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast is er bij het productieproces van de vloeren zo veel mogelijk rekening gehouden met de invloed op het milieu. De vloeren worden zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat de impact op het milieu minimaal is. Met een vloer van mFLOR draagt u dus bij aan een beter milieu.

PVC vloeren van Metroflor bij Dino Tapijt

Wilt u de vloeren eerst in het echt komen bekijken voordat u bestelt? Kom gerust langs in onze showroom in Dronten. Wij adviseren u graag over de beste PVC vloer van Metroflor voor uw woning. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 032 1318 386 of een e-mail sturen naar info@dinotapijt.nl.

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.