PVC vloeren

ACTIE: visgraat Artline nu 54.95 per m2

De favoriete visgraat van Dino Tapijt. De meest populaire visgraat van dit moment. Nu inclusief 1x 2mm egaliseren, lijmen én gratis gelegd!

 

Bezoek onze showroom

Bekijk vloeren in de Showroom van Dino Tapijt in Dronten

Een PVC vloer is van kunststof gemaakt, maar heeft de uitstraling van een echt houten, betonnen of stenen vloer. Hierdoor creëert u precies de gewenste sfeer in uw woning. Houdt u van een warme sfeer of gaat u voor robuust en stoer? U vindt altijd een PVC vloer die perfect bij uw wensen en smaak past. Daarnaast zijn PVC vloeren zeer goed te combineren met vloerverwarming.

 

  • Wij leggen uw PVC vloer gratis
  • Inclusief egaliseren en lijmen
  • PVC vanaf € 44,95 per m2
  • Alleen PVC van A-merken

Onze PVC vloeren

Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. Om het volledige assortiment PVC vloeren te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom.

PVC vloeren van de beste kwaliteit

Bij Dino Tapijt vindt u PVC vloeren van de beste kwaliteit. Wij verkopen alleen PVC vloeren van A-merken, zoals Beautifloor, Metroflor en Tarkett. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw PVC vloer, is het echter van groot belang dat deze goed gelegd wordt. De vakmensen van Dino Tapijt komen uw nieuwe PVC vloer gratis bij u leggen. Hiervoor gebruiken zij alleen de beste materialen en producten. Zo werken wij alleen met Ball egaline: een egaline die harder en compacter is dan egaline van andere merken.

Een PVC vloer is perfect voor vloerverwarming

Vloerverwarming komt het beste tot zijn recht in combinatie met een PVC vloer. In tegenstelling tot de meest vloeren heeft PVC geen sterk isolerende eigenschappen. Hierdoor wordt de warmte van de vloerverwarming snel door de gehele vloer geleid. Daarnaast wordt een PVC vloer rechtsreeks op de ondergrond gelegd, waardoor er geen ondervloer nodig is. Hierdoor haalt u optimaal rendement uit uw vloerverwarming en kunt u deze zelfs als hoofdverwarming gebruiken.

Een vochtbestendige vloer

Een ander groot voordeel van PVC: dit materiaal is vochtbestendig. Hierdoor kunt u door uw gehele woning een PVC vloer laten plaatsen. Zelfs voor de keuken of de badkamer is een vloer van PVC zeer geschikt.

Een PVC vloer isoleert geluid

In tegenstelling tot warmte, wordt geluid juist wel goed geïsoleerd door PVC. Doordat er geen ondergrond wordt gebruikt, ontstaan er minder snel weerkaatsingen van geluid. Hierdoor heeft u minder last van contactgeluiden, zoals tikkende hakken of meubels die worden verschoven.

PVC vloer kopen bij Dino Tapijt

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Dronten. Wij adviseren u graag over de beste PVC vloer voor uw woning. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0321-318386 of een e-mail sturen naar info@dinotapijt.nl. Wilt u eerst een offerte ontvangen? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw woning in te meten en een offerte op maat voor u te maken.

Vanuit heel Dronten en omgeving kunt u bij ons terecht voor PVC vloeren, zo ook vanuit:

Wilt u eerst een offerte ontvangen?
Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw woning in te meten en een offerte op maat voor u te maken.

LelystadAlmereEmmeloord

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.