Tapijt

Gratis gelegd vanaf 59.95 per strekkende meter

Dino Tapijt heeft de grootste voorraad tapijt van Flevoland en omstreken. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis kop koffie.

 

Bezoek onze showroom

Tapijt bij Dino in Dronten

Tapijt geeft uw woning een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast is tapijt erg stevig, comfortabel en isolerend. Bent u op zoek naar een vloerbedekking van tapijt? Bij Dino Tapijt adviseren wij u graag over het perfecte tapijt voor uw woning. Kom langs in onze showroom in Dronten of neem contact op voor meer informatie.

  • Wij leggen uw tapijt gratis
  • Tapijt vanaf € 59,95 per strekkende meter
  • PVC vanaf € 44,95 per m2
  • Alleen tapijt van A-merken

Onze tapijtvloeren

Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. Om het volledige assortiment te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom.

Tapijt van de beste merken

Dino Tapijt is gespecialiseerd in tapijt en verkoopt alleen tapijt van de beste kwaliteit. U vindt in ons assortiment dan ook alleen tapijt van A-merken. Kijk gerust eens tussen ons aanbod van onder andere de merken Bonaparte, Dersimo en Parade.

Tapijt van de beste kwaliteit: Desso tapijt

Tapijt van het merk Desso is een zeer goede keuze wanneer u voor tapijt in uw woning kiest. Desso volgt altijd de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren. Dit toonaangevende merk maakt niet alleen tapijten voor consumenten, maar ook voor grote projecten, luxe hotels, vliegtuigen en cruiseschepen. Met tapijt van Desso haalt u gegarandeerd tapijt van de beste kwaliteit in huis.

Geluiddempend tapijt

Een van de grote voordelen van tapijt is dat het geluiddempend is. Vooral contactgeluid, zoals tikkende hakken of schuivende meubels, zult u vrijwel niet horen wanneer u een vloer van tapijt heeft. Daarnaast isoleert tapijt ook heel goed andere geluiden, zoals muziek, stemmen of een blaffende hond. Ook geeft tapijt een veel betere akoestiek wanneer u bijvoorbeeld naar muziek luistert. In vergelijking met laminaat of PVC wordt de nagalmtijd van uw muziek gehalveerd, voor een zeer prettig effect.

Tapijt kopen bij Dino Tapijt

Bekijk ons assortiment aan tapijt online of kom langs in onze showroom in Dronten. Wij adviseren u graag over het beste tapijt vloer voor uw woning. Wij vertellen u alles over het type vezel, de textuur en de stijl van het tapijt dat het beste past bij uw woning. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0321-318386 of een e-mail sturen naar info@dinotapijt.nl. Wilt u eerst een offerte ontvangen? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw woning in te meten en een offerte op maat voor u te maken.

Vanuit heel Dronten en omgeving kunt u bij ons terecht voor tapijt. Dus ook vanuit:

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.