Karpetten Dronten

Karpetten Dronten

Zoekt u naar karpetten in Dronten, of een specialist die u daarover kan adviseren? Een karpet draagt op verschillende manieren bij aan de uitstraling van uw interieur en de woning als geheel. Een karpet zorgt voor een warme toevoeging, in combinatie met een zacht materiaal dat gezelligheid oproept. Uiteraard heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende karpetten in Dronten, zoals een hoogpolige of een laagpolige variant. Weet u al goed waar u naar op zoek bent, of heeft u daar juist wat ondersteuning bij nodig? Wij zijn u graag van dienst met onze karpetten, of advies op dit gebied.

Zuiver scheerwol karpetten

U heeft bij ons de keuze uit karpetten met een scherpe prijs, of aan de andere kant karpetten van zuiver scheerwol. Zoekt u naar een van de karpetten in Dronten die niets aan de kwaliteit te wensen over laten? Al vanaf een paar honderd euro kunnen we u van dienst zijn met een prachtig karpet, waarmee u op kwalitatieve wijze zorgt voor een stukje warmte in uw interieur. Zoekt u naar een abstract vormgegeven geheel, of aan de andere kant juist een meer speels ontwerp voor in de woon- of slaapkamer?

Voordelige karpetten in Dronten

Daarnaast vindt u bij ons de voordelige karpetten in Dronten, waarmee we u al vanaf een aantal tientjes aan een prachtig stukje uitstraling kunnen helpen. We zorgen voor scherpe inkoopprijzen, waardoor we u vervolgens op een voordelige manier van dienst kunnen zijn. Wat dat betreft kunt u eenvoudig op de kosten besparen, zodat u een scherpe prijs betaalt voor het karpet waar u gebruik van wenst te maken. Heeft u vragen over een van de karpetten in Dronten, of de verschillen tussen de materialen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er dan graag meer over.

Heeft u vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Een medewerker zal proberen om uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij het filiaal.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt