Laminaat aanbieding

Laminaat aanbieding

Op zoek naar een laminaat die in de aanbieding is? Wij bieden u diverse aanbiedingen en voordelige acties! De afgelopen weken hebben wij veel voordelige acties gehad die elk jaar weer terug komen in verschillende maten en soorten. Er zijn veel producten waar wij acties voor hebben maar in dit geval bieden wij aanbiedingen voor laminaten.

“Laminaat aanbieding!” Eerste wat u denkt is “Aanbieding? Dit moet ik zien!”

Wij nemen de volgende stap door u vervolgens te verbazen met scherpe prijzen voor de beste producten. Laminaten vloeren zijn door veel mensen te gebruiken en hebben daarom in veel huishoudens een speciaal plekje. De aanbiedingen zijn soms voor nieuwe producten en soms voor producten die wij te lang in ons assortiment hebben.

De vloeren worden allemaal gemeten in vierkante meter en dat wil zeggen dat je moet je uitrekenen voor jezelf hoeveel pakken jij nodig hebt voor de desbetreffende locatie die voorzien moet worden van een laminaat vloer. Het komt ook weleens voor dat wij een restpartij van laminaat overhebben die weinig tot geen waarde voor ons hebben. Het is mogelijk om in overleg de laminaat over te nemen voor een nog lagere prijs en in bijzondere gevallen kunt het ook gratis mee krijgen.

Er zijn veel aanbiedingen die wij niet online maar alleen vertonen in de winkel. Dit komt omdat onze winkel regelmatig aangepast en hetzelfde geldt voor de waarde en kwaliteit van de producten die wij bieden. Laminaat is een product dat altijd verkocht zal blijven wqorden en daarom is het van noodzaak dat alle prijzen nauwkeurig bij gehouden moeten worden en regelmatig aangepast moeten worden in de winkel.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over onze producten en/of diensten. Dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons. Wij zijn uiteraard ook bereikbaar via de e-mail en u kunt natuurlijk altijd langs komen bij ons in de showroom. Wij zien uw bezoek graag tegemoet.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt