Laminaat in Almere laten leggen

laminaat almereWilt u laminaat in Almere laten leggen? We komen het gratis leggen, zorgen voor een gratis ondervloer en gratis plinten. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? We kunnen u al vanaf €18,95 per vierkante meter van dienst zijn. Uiteraard kunt u rekenen op vakbekwaam personeel voor advies, verkoop, het leggen en eventuele ondersteuning achteraf. Dino Tapijt is uw specialist in laminaat in Almere, dat we graag bij u komen legen.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Hoogst mogelijke korting op laminaat

We leveren niet zomaar goedkoop laminaat in Almere, we zorgen in plaats daarvan voor topkwaliteit laminaat voor de scherpste prijs. Goedkoop is duurkoop, u kiest bij Dino voor hoogwaardige materialen. Vergeet de 6mm MDF-vloeren, kies in plaats daarvan voor onze HDF-laminaat oplossingen. Goed laminaat heeft tenminste 7mm HDF-backing. HDF is een stuk harder dan MFD en daardoor beter geschikt voor een duurzame toepassing van laminaat. HDF bestaat uit een samenstelling van naaldbomen en loofbomen, waardoor het geheel harder is en niet meer tot een klemmende vloer zal leiden.

Laminaat Almere: Lage prijs en aanvullende service bij Dino Tapijt

We kunnen u als specialist in laminaat in Almere uitstekend van dienst zijn voor een scherpe prijs, omdat we als grootste laminaat leverancier van Nederland groot voor u inkopen. Ons 8mm actie laminaat is bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf €22,95 per vierkante meter. Uiteraard komen we ook dit gratis leggen, zorgen we voor een gratis ondervloer en gratis bijbehorende plinten. U kunt rekenen op 8mm HDF laminaat in brede 24cm planken, beschikbaar in 4 kleuren met reliëf op register.

We bieden de laagste prijs garantie op laminaat in Almere, dat we gratis bij u komen leggen. We gaan bij Dino Tapijt echter verder dan dat, u kunt daarnaast rekenen op onze specialisten die u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen u adviseren en komen graag bij u langs om de ruimte te controleren en voor u op te meten. Vervolgens sturen we u een heldere offerte toe voor het laminaat in Almere. Na akkoord maken we met u een leg afspraak, om u op korte termijn van dienst te kunnen zijn.

We werken met 8 stoffeerders, beschikken over 5 bussen en 2 kleinere auto’s, zodat we u door heel Nederland van dienst kunnen zijn. We zijn onder andere geautoriseerd dealer van Balterio en Star Dealer van Quick Step, zowel voor het laminaat als voor de PVC vloeren. Daarnaast vindt u ons bij Krono en Meister, waardoor we u diverse merken toplaminaat kunnen bieden.

Zoekt u nog een reden om eens langs ste komen bij Dino? U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken, waarmee we u uit voorraad van dienst kunnen zijn. Het Dino Team staat voor u klaar, wij zijn uw specialist in laminaat in Almere.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!