Laminaat in Almere laten leggen

Laminaat in Almere laten leggen

Woont u in Almere en bent u op zoek naar een nieuwe laminaat vloer? Bij Dino Tapijt vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten laminaat van de beste kwaliteit. Onze prijzen zijn altijd laag én wij komen het laminaat gratis bij u in Almere leggen. Uiteraard kunt u rekenen op vakbekwaam personeel voor advies, verkoop, het leggen en eventuele ondersteuning achteraf.

  • Wij leggen uw laminaat gratis
  • Laminaat vanaf € 19,95 per m2
  • Alleen laminaat van A-merken

Ons laminaat

Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. Om het volledige assortiment te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom.

Hoge korting op laminaat

Dino Tapijt levert topkwaliteit laminaat van hoogwaardige materialen voor de scherpste prijs. Bij ons vindt u geen MDF-vloeren: in onze showroom en op onze website verkopen wij u alleen laminaat van HDF. Dit is een stevig en vochtbestendig materiaal, dat van veel betere kwaliteit is dan MDF. HDF is een stuk harder dan MDF en blijft daardoor veel langer mooi. Dit komt doordat HDF bestaat uit een samenstelling van hout van naaldbomen en loofbomen, waardoor het geheel harder is, minder snel slijt en niet klemt. Voor meer informatie over de kwaliteit van laminaat kunt u contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.

Laminaat Almere: lage prijs en uitstekende service

We kunnen u als specialist in laminaat uitstekend van dienst zijn voor een scherpe prijs. Als grootste leverancier van laminaat in Nederland hebben wij namelijk de mogelijkheid om groot in te kopen. Hierdoor kunnen we een lagere prijs bieden dan onze concurrenten. Ons 8 mm laminaat is bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf € 22,95 per vierkante meter. Wij zorgen ook voor een gratis ondervloer en bijbehorende plinten én komen het laminaat gratis leggen.

Gratis advies en offerte op maat

Heeft u advies nodig bij uw aankoop van laminaat? Onze specialisten zijn u graag van dienst en kunnen u uitstekend adviseren over alle mogelijkheden. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de ruimte te controleren en uw vloer voor u op te meten. Vervolgens sturen we u een heldere offerte toe voor het laminaat. Direct na akkoord maken we een afspraak met u om het laminaat te komen leggen.

Laminaat van de beste kwaliteit

In onze showroom en op de website vindt u alleen laminaat van A-merken. We verkopen onder andere laminaat met een hoogwaardige kwaliteit van de merken Krono en Meister. Daarnaast zijn we geautoriseerd dealer van Balterio en Star Dealer van Quick Step, zowel voor het laminaat als voor PVC vloeren.

Service door heel Nederland

Dankzij ons grote team van specialisten kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. We werken met acht stoffeerders en beschikken over vijf bussen en twee kleinere auto’s. U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken dat we uit voorraad kunnen leveren. Het Dino Team staat voor u klaar, wij zijn uw specialist in laminaat in Almere.

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.