Laminaat Almere

Laminaat Almere

Woont u in Almere en bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Bij Dino Tapijt vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten vloeren van de beste kwaliteit. Onze prijzen zijn altijd laag. Bovendien leggen wij uw nieuwe laminaat gratis gratis bij u thuis in Almere. Bij Dino Tapijt kunt u rekenen op vakbekwaam personeel voor advies, verkoop, het leggen van laminaat en eventuele ondersteuning achteraf.

 • Uitsluitend A-kwaliteit
 • Altijd lage prijzen
 • Verkrijgbaar vanaf € 25,95 per m2
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis thuis gelegd door specialisten
 • Showroom nabij Almere

Aanbod laminaat Almere

Wij leveren uitsluitend laminaat van hoogwaardige materialen tegen de scherpste prijs. U vindt bij ons geen MDF-vloeren, onze showroom nabij Almere en onze website zijn uitsluitend voorzien van HDF-laminaat. HDF is zeer stevig en vochtbestendig materiaal, dat van veel betere kwaliteit is dan MDF. HDF is een stuk harder dan MDF en blijft daardoor veel langer mooi. Dit komt doordat HDF bestaat uit een samenstelling van hout van naaldbomen en loofbomen, waardoor het geheel harder is, minder snel slijt en niet klemt. We verkopen merken als Krono, Balterio, Beautifloor en Quick Step.

Laminaat kopen

Zoekt u naar laminaat in Almere of de directe omgeving? Bij Dino Tapijt koopt u eenvoudig laminaat door online een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast is onze showroom geopend van maandag t/m zaterdag, zodat u ons brede assortiment aan laminaat in het echt kunt ervaren. Heeft u behoefte aan meer informatie over de kwaliteit van onze vloeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0321 318 386 of een e-mail te sturen naar info@dinotapijt.nl.

Voordelen laminaat

De laatste jaren is laminaat steeds populairder geworden als vloersoort. Dit komt met name door het feit dat de kwaliteit en daarmee de levensduur ontzettend hoog is geworden. Laminaat is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarnaast kent laminaat verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren zoals PVC, tapijt of vinyl vloeren.

 • Kleurvast en vochtbestendig
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • Grote variatie
 • Duurzaam

Gratis bezorgservice en legservice in Almere

Onze specialisten zijn u graag van dienst en kunnen u uitstekend adviseren over alle mogelijkheden. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de ruimte te controleren en op te meten. Vervolgens sturen we u een heldere offerte toe voor de vloer. Direct na akkoord maken we een afspraak met u om het laminaat gratis te komen leggen. Legt u liever zelf laminaat? Geen probleem, wij bezorgen uw nieuwe vloer gratis.

Bezoek onze showroom nabij Almere

In onze showroom en op onze website vindt u uitsluitend laminaat van A-merken. We zijn echter van mening dat laminaat een beleving is en verwelkomen u dan ook graag in onze showroom. Onze specialisten zijn van maandag t/m zaterdag aanwezig om u passend advies te geven en te zorgen dat u een droomvloer krijgt.

 

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.