Laminaat Dronten

Hulp nodig met opmeten?

Laminaat in Dronten laten leggen, zonder dat u daar extra kosten voor hoeft te maken? Bij ons kan het, we zijn u er graag mee van dienst. Daarnaast zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u ook de ondervloer en de plinten gratis van ons kunt ontvangen. Het gevolg voor de prijs van het laminaat zelf? Ook dat kunt u heel goedkoop bestellen, we zijn daarmee graag uw specialist in Dronten en omgeving. We zorgen ervoor dat u het laminaat goedkoop kunt bestellen en gewoon gratis kunt laten leggen, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Contact opnemen

Gratis laminaat laten leggen

U kunt het laminaat in Dronten gewoon gratis laten leggen, we brengen u daar geen kosten voor in rekening. Hoe we dat kunnen doen? We beschikken over een uitgebreide ervaring met het laminaat leggen. Dat betekent dat we u daar op een heel vlotte manier mee van dienst kunnen zijn. Heeft u er zelf de tijd niet voor of wilt u de moeite niet nemen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat we het laminaat scherp kunnen leveren en komen dat bovendien bij u leggen. Het is voldoende om aan te geven waar u het laminaat graag wilt hebben, wij zorgen ervoor dat we dit strak in de kamer leggen.

Laat u snel informeren en adviseren.Bel nu met: 0321-318386

Opruimservice in Dronten

Is de kamer nog niet leeg op het moment dat u het laminaat in Dronten bestelt en wilt u er wel graag voor zorgen dat alles netjes aan de kant staat op het moment dat we voor u aan de slag gaan? We kunnen u van dienst zijn met onze handige opruimservice. Daarnaast kunnen we de ruimte voor u opmeten en leveren we gratis de ondervloer en/of de plinten. U bent bij ons aan het juiste adres voor laminaat, wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op topkwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs.

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Showroom Dronten

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt