Laminaat Kampen

Laminaat Kampen

Bent u woonachtig in of rondom Kampen en is uw woning toe aan nieuw laminaat? Onze laminaatvloeren ogen niet alleen mooi, maar zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien hanteren wij voor alle soorten vloeren een zeer scherpe prijs. Wij zijn uw laminaatspecialist in de regio Kampen met een breed aanbod aan vloersoorten. Weet u al direct welk laminaat geschikt voor u is en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan direct aan.

 • De scherpste tarieven
 • A-merken
 • Verkrijgbaar vanaf € 25,95 per m2
 • Showroom nabij Kampen
 • Gratis thuisbezorgd
 • Wij leggen uw laminaat gratis

Ons aanbod laminaat Kampen

We zijn een van de grootste aanbieders van betaalbare laminaatvloeren in Kampen en beschikken over een zeer uitgebreid aanbod aan laminaat. Hierdoor worden uw eisen en wensen niet beperkt en vindt u altijd de perfecte vloer voor uw woning. Ons aanbod bestaat uit laminaat van verschillende merken zoals: Krono, Balterio, Beautifloor en Quick Step.

Laminaat kopen in Kampen

Laminaat kopen bij Dino Tapijt is zeer eenvoudig. Zo vindt u ons gehele assortiment aan laminaatvloeren op onze website en kunt u direct een offerte aanvragen. U ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave en weet direct waar u aan toe bent. Bovendien is onze showroom in de buurt van Kampen geopend van maandag t/m zaterdag. Naast laminaat verkopen wij ondervloeren en plinten, zodat u bij ons een complete vloer bestelt. Heeft u vragen over onze vloeren of onze service? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 0321 318 386 of een e-mail te sturen naar info@dinotapijt.nl.

De voordelen van laminaat

Laminaat kent vele grote voordelen, waardoor het een van de populairste vloersoorten is. Een van de grootste voordelen is dat deze vloersoort zeer onderhoudsvriendelijk is. De vloer kent weinig tot geen reliëf, waardoor deze zeer eenvoudig schoon te maken is. Bovendien leveren wij uitsluitend laminaat van HDF, dit is een zeer hard en vochtbestendig materiaal. Hierdoor krijgen vloeistoffen geen kans om in te trekken en vlekken achter te laten. Verder kent laminaat nog meer voordelen.

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Duurzaam
 • Nauwelijks te onderscheiden van echt hout
 • Grote variatie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vlekbestendig

Laminaat leggen

Heeft u hulp nodig bij het leggen van laminaat of laat u dit liever over aan specialisten? Wij hebben ruime ervaring en doen dit graag voor u. Zo komen we graag bij u langs om de ruimte op te meten en leggen we uw vloer geheel gratis. Legt u liever zelf uw nieuwe laminaatvloer? Geen enkel probleem. Wij verzenden uw nieuwe vloer gratis naar uw woonadres.

Vragen over ons laminaat? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van de laminaatvloeren bij DinoTapijt en wilt u meer weten? Kom langs bij onze showroom en ontdek ons aanbod. Er is keuze uit verschillende laminaatsoorten en ze zijn allemaal scherp geprijsd. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0321 318 386 of een e-mail te sturen naar info@dinotapijt.nl. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het inrichten van uw ideale woonruimte.

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.