Laminaat Lelystad

Laminaat in Lelystad laten leggen

Hoogwaardig laminaat in Lelystad laten leggen? Al vanaf €25,95 per vierkante meter. Gratis gelegd, gratis ondervloer en gratis plinten bij het hoogwaardige laminaat. Gelegd door vakbekwaam personeel, inclusief een uitstekende service.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Topkwaliteit laminaat van HDF

Zoekt u naar topkwaliteit laminaat in Lelystad? U kunt bij ons rekenen op HDF laminaat. Goedkoop is duurkoop, al betekent dat gelukkig niet dat u diep in de buidel hoeft te tasten. Wij leveren uitsluitend toplaminaat voor de laagste prijs. Benieuwd waar u goed laminaat aan kunt herkennen? Goed laminaat is gemaakt van HDF, beter geschikt dan het zachtere MDF. HDF is een stuk harder, dankzij de samenstelling uit zowel naaldbomen als loofbomen. Het hout is harder en bevat veel meer hars. Het materiaal is harder en leidt niet tot een klemliggende vloer, waar u met MDF last van zou kunnen krijgen.

Hoge kortingen op hoogwaardig laminaat

Uiteraard kunt u bij ons rekenen op hoge kortingen op het hoogwaardige laminaat in Lelystad. Wat dacht u van 8mm dik HDF laminaat in brede planken van 24cm beschikbaar in 4 verschillende kleuren met reliëf op register? U ziet wat u voelt, we kunnen u hiermee van dienst zijn vanaf €22,95 per vierkante meter. We komen het laminaat gratis leggen, zorgen voor een gratis ondervloer en ook voor de plinten betaalt u niets. We bieden u de laagste prijs garantie, u kunt rekenen op een zeer scherpe aanbieding.

Laminaat laten leggen

Bovendien gaan we verder dan zomaar de laagste prijs voor laminaat in Lelystad. Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een uitstekend advies over de materialen en varianten. We komen de ruimte graag bij u controleren en opmeten, om u op basis daarvan een offerte op maat toe te sturen. Akkoord met de offerte? Dan maken we een legafspraak en komen we het laminaat in Lelystad bij u leggen.

We beschikken over 8 stoffeerders, 5 bussen en de 2 kleinere auto’s, zodat we het laminaat door heel het land kunnen komen leggen. We leggen laminaat in Lelystad van bijvoorbeeld Quick Step (Star Dealer in laminaat en PVC vloeren) en Balterio (geautoriseerd dealer).

Er bestaat geen reden om niet in ieder geval bij  ons te komen kijken, we zijn u bij Dino Tapijt graag van dienst met het beste laminaat in Lelystad, voor de laagste prijs. Uw Team Dino staat voor u klaar.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.