Novilon Elburg

Novilon Elburg

Novilon Elburg: Eén van de vloerinnovaties is de Novilon. Dinotapijt is de nummer één aanbieder van novilon vloeren en erkende specialist voor al uw vloeren voor de regio Elburg.

Novilon; ongekend mooi

Comfortabele en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Dat is Novilon: kamerbreed vinyl dat uw zintuigen prikkelt. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid: een hele stille vloer. En natuurgetrouw.

Novilon wordt ook wel de stille vloer genoemd door de geluiddempende werking die direct te merken zijn na het aanleggen. Met Novilon vloeren heeft uw onderburen minder last van contactgeluid. Een skateboard, een skippybal, een drumstel: u zit er misschien niet op te wachten, maar voor Novilon-stroken maakt het niet uit. Met deze eigenschap is Novilon Elburg: het ideale product voor onder andere appartementsgebouwen en verzorgingstehuizen. Maar is ook ideal voor een eengezinswoning.

Bij Dinotapijt heeft u de keuze uit houddessins, van traditionele tot eigentijds.

Wat maakt Novilon bijzonder?

Dat komt door de grote losse ‘planken’ van 120 bij 120 centimeter of 100 bij 15 centimeter die stuk voor stuk anders zijn. En door het unieke reliëf, waardoor noesten en nerven extra realistisch worden. Voor ruimtes die flink belopen of bespeeld worden, zijn Novilon- stroken de perfecte vloersoort. Daar zorgt de stevige toplaag met ‘Diamond Seal’ voor. Wat betreft onderhoud, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken: het is vrij makkelijk te onderhouden. Het is en blijft Novilon. Dat betekent ook dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming en vloerverkoeling.

Novilon vloeren zijn kwaliteits vinyl vloeren. Ze zijn geschikt voor particulier gebruik en in bedrijven. Wat biedt de Novilon vloer:

  • Duurzaamheid: dankzij de constructie en zeer sterke toplaag
  • Gemak: zeer eenvoudig in onderhoud
  • Comfortabel: dankzij de veerkracht
  • Mooi: door de prachtige verschillende dessins, kleuren en de warme uitstraling

Meer informatie?

Wilt u meer informatie hebben over de praktische toepassingen van Novilon vloeren? Stuur dan een e-mail naar of bel naar 0321-318386. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u al een keuze kunnen maken? Vraag nu snel een offerte aan en wij nemen uw aanvraag snel in behandeling.

U kunt ook langskomen bij onze showroom in Dronten om alle vloersoorten te bekijken en onze adviseurs staan u graag te woord.