Novilon vloeren

Novilon vloeren

Met Novilon vloeren is het gemakkelijk om uw woonstijl te creëren die u altijd al wilde. U vind in ons assortiment Novilion vloeren in alle kleuren die er maar zijn. Novilon vloeren hebben vele voordelen, maar de grootste is dat het onderhouden ervan erg gemakkelijk is. Daarnaast zijn Novilon vloeren geluiddempend, isolerend en hygiënisch.

Novilon, wat is het?

Novilon is een veelzijdige product die op veel plaatsen verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn zoals net verteld geluiddempend, isolerend en hygiënisch en dus makkelijk schoon te maken. Heeft u of iemand anders geknoeid? Dit is dan geen probleem bij het schoonmaken van een Novilon vloer.

Waarom Novilon?

U kiest voor Novilon aangezien er voor alles wat u zoekt wel een dessin is. Er zal dan altijd een aansluitende Novilon vloer zijn passend bij uw smaak. U kunt zelfs kiezen uit steen of hout design. Wellicht wilt u een glinsterende of monochroom metaalachtige vloer? Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen voor een fantastisch uitziende huis.

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Dus voor de juiste Novilon vloeren en voor vakkundig hulp bent u bij Dino Tapijt op het juist adres. U slaagt dan ook geheid bij Dino Tapijt als het gaat om Novilon of andere vloeren. In onze veelzijdig assortiment bent u altijd welkom voor kijkplezier, maar natuurlijk ook als u met vragen zit. Wij beantwoorden deze dan ook graag.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt