Parketvloer Dronten

Parketvloer Dronten

Zoekt u naar een parketvloer in Dronten, die de uitstraling van uw interieur versterkt en zorgt voor een hoogwaardig materiaal waar u jarenlang plezier van zal hebben? De keuze is ruim, we kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. Wenst u advies over de verschillende soorten parketvloeren, of heeft u aan de andere kant juist al een goed beeld van waar u naar op zoek bent? We zijn u er graag mee van dienst in Dronten, uiteraard in combinatie met een scherpe prijs voor het parket van goede kwaliteit.

Hoogwaardige parketvloer in Dronten

Wilt u gebruik maken van een hoogwaardige parketvloer in Dronten, waar u aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt? Wij zijn u er graag mee van dienst, we hebben een uitgebreide ervaring met diverse goede merken en het leggen hiervan. Wenst u de parketvloer alleen te bestellen om deze zelf te leggen, of wilt u daarvoor gebruik maken van een van onze specialisten? We kunnen u de vloer leveren en deze voordelig leggen, of alleen zorgen voor de materialen zodat u de parketvloer in Dronten zelf kunt realiseren. In de showroom kunnen we u meer vertellen over het leggen en de voordelen van een van onze specialisten.

Parketvloer bekijken en bestellen

Wilt u graag een keer een parketvloer in Dronten komen bekijken, om een beeld te krijgen van wat u daarvan kunt verwachten? Parket vormt nog altijd een van de meest hoogwaardige materialen voor de vloer, waarmee u kiest voor pure kwaliteit. Het is wat dat betreft de moeite waard om te investeren in een goede vloer, waar u de komende jaren veel plezier van zal hebben. Heeft u vragen over uw huidige parketvloer in Dronten, of wenst u advies te ontvangen bij de keuze voor een nieuwe vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zijn we u er graag mee van dienst.

Heeft u vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Een medewerker zal proberen om uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij het filiaal.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt