PVC Almere

PVC vloer in Almere laten leggen

Een PVC vloer in Almere voordelig  laten leggen? Bij ons al vanaf €44,95 per vierkante meter, all-in. We komen het gratis leggen en gratis egaliseren. Dino Tapijt staat voor u klaar, onze vakbekwame stoffeerders gaan graag voor u aan de slag.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Hoogste kwaliteit PVC Vloer

We leveren niet zomaar goedkoop PVC, goedkoop resulteert immers vaak in duurkoop. In plaats daarvan zorgen we voor hoogwaardige PVC vloeren voor de laagste prijs van Nederland. We bezuinigen niet op toebehoren zoals de egalisatie of de lijm, in plaats daarvan bieden we u de beste kwaliteit. We beginnen vanuit een goede bodem en basis, in de egalisatielaag zitten bijvoorbeeld harsen die het materiaal veel sterker maken.

Hoogwaardige PVC vloer voor een scherpe prijs

U kunt rekenen op een hoogwaardige PVC vloer. Wellicht kent u de verschillen tussen PVC vloeren met een dikte van 0,3 – 0,55mm. Wij houden rekening met hoe rechthoekig het materiaal is, hoe vormvast dit is en wat het puntindruk herstellend vermogen is. Kan het PVC verkleuren? Op al die vragen hebben wij een antwoord, we zorgen voor hoogwaardige PVC vloeren voor de laagste prijs van Nederland. We adviseren een minimale toplaag voor een PVC vloer van 0,3mm, in de winkel vertellen we u daar graag meer over.

We kopen de PVC vloeren zeer groot in, met volle pallets tegelijk. We kunnen u daardoor een scherpe korting op de vloeren leveren. We komen een Tarkett Essential 30 (0,3mm toplaag) met 22cm brede planken in 10 kleuren met reliëf leggen voor slechts €32,95 per vierkante meter. We leggen de PVC vloer gratis en zorgen gratis voor de egalisatie. Wilt u de vloer een leven lang laten liggen? Kies dan voor een PVC vloer met een toplaag van 0,55mm, die leidt tot een totale dikte van 2,5mm. Inclusief reliëf op register en een V-groef rondom kunnen we u hiermee al van dienst zijn vanaf €32,95 per vierkante meter. U kunt bij ons rekenen op de laagste prijs garantie, u vindt de PVC vloeren in Almere nergens goedkoper.

Lage prijs en uitstekende service in Almere

Uiteraard richten we ons niet alleen op de laagste prijs voor PVC vloeren, we zorgen daarnaast graag voor een uitstekende service. Onze vakgerichte specialisten adviseren u over de mogelijkheden en maken graag een meetafspraak. We meten de ruimte op en controleren deze voor u. We sturen u een heldere offerte toe, na akkoord maken we een legafspraak.

Desgewenst kunnen we u snel van dienst zijn met de PVC vloer in Almere. We leveren uit voorraad, werken met 8 stoffeerders en beschikken over 5 bussen en 2 kleinere auto’s. We zijn geautoriseerd dealer van Moduleo, Mflor, Belakos en Viva Flor. Daarnaast zijn we Star Dealer van Quick Step voor PVC vloeren en laminaat.

Kom bij ons langs voor uw PVC vloer, uw Team Dino staat voor u klaar.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.