Een PVC vloer in Almere voordelig  laten leggen? Bij ons al vanaf €29,95 per vierkante meter, all-in. We komen het gratis leggen en gratis egaliseren. Dino Tapijt staat voor u klaar, onze vakbekwame stoffeerders gaan graag voor u aan de slag.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Hoogste kwaliteit PVC Vloer

We leveren niet zomaar goedkoop PVC, goedkoop resulteert immers vaak in duurkoop. In plaats daarvan zorgen we voor hoogwaardige PVC vloeren voor de laagste prijs van Nederland. We bezuinigen niet op toebehoren zoals de egalisatie of de lijm, in plaats daarvan bieden we u de beste kwaliteit. We beginnen vanuit een goede bodem en basis, in de egalisatielaag zitten bijvoorbeeld harsen die het materiaal veel sterker maken.

Offerte Aanvragen? Klik hier!

Hoogwaardig PVC en deskundig advies

Bij Dino Tapijt voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Wij leggen u uit op welke aspecten u moet letten bij het kopen van een PVC vloer zoals:

  • De dikte van de vloer
  • De hoeken van het PVC
  • Hoe vormvast het materiaal is
  • Het herstellend vermogen

We adviseren voor een PVC vloer een toplaag van minimaal 0,3 mm, in de winkel vertellen we u daar graag meer over.

Lage prijs door inkoopvoordeel

We kopen de PVC vloeren zeer groot in, met volle pallets tegelijk. We kunnen u daardoor een scherpe korting op de vloeren geven. U kunt bij ons rekenen op de laagsteprijsgarantie, u vindt de PVC vloeren nergens goedkoper.

Vloer leggen door Dino Tapijt

We komen een Tarkett Essential 30 (0,3 mm toplaag) met 22 cm brede planken in 10 kleuren met reliëf leggen voor slechts € 32,95 per vierkante meter. We leggen de PVC vloer gratis en zorgen gratis voor de egalisatie. Wilt u de vloer een leven lang laten liggen? Kies dan voor een PVC vloer met een toplaag van 0,55 mm. De vloer heeft dan een totale dikte van 2,5 mm. Inclusief reliëf op register en een V-groef rondom kunnen we u hiermee al van dienst zijn vanaf € 32,95 per vierkante meter.

Snelle service en hoge kwaliteit

Wanneer u een offerte opvraagt bij tapijtspecialist Dino Tapijt ontvangt u een heldere offerte met een voorstel voor een prijs per strekkende meter. Weet u niet zeker hoeveel PVC u nodig heeft?  Het team van Dino Tapijt komt vrijblijvend uw woning opmeten. Bovendien kunnen wij altijd snel leveren en langskomen om uw tapijt te leggen. Al het tapijt komt uit onze eigen voorraad en ons team met ervaren stoffeerders bestaat uit acht man en beschikt over vijf bussen en twee auto’s.

Kom langs bij Dino Tapijt

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de vele opties van PVC. Het team van Dino Tapijt staat voor u klaar met deskundig advies. Geen tijd om langs te komen? Neem gerust contact met ons op via 0321 318 386 of stuur een e-mail naar info@dinotapijt.nl.