PVC Dronten

PVC Dronten

PVC in Dronten vraagt om een specialist die goed weet wat hij of zij doet. Het materiaal is uitstekend geschikt voor intensief gebruik, mits u het op de juiste wijze legt of u dat door de vakman laat doen. Benieuwd naar de aanvullende kosten om het PVC door ons te laten leggen? Die zijn er niet, we komen de vloer gewoon gratis bij u leggen en zorgen daarmee graag voor een uitstekende service. U hoeft slechts aan te geven welk type PVC u wilt bestellen en waar u het wilt hebben, wij zorgen ervoor dat we de vloer bij u komen leggen.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Diverse merken PVC

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende merken en soorten PVC in Dronten. We werken bijvoorbeeld met Metroflor en Lifestyle Interior, net als met Novilon en Moduleo. Op die manier zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van PVC van hoge kwaliteit. Benieuwd welke prijzen we daarvoor berekenen? We houden de kosten graag laag, zodat u op een goedkope wijze gebruik kunt maken van PVC. We maken het materiaal voor iedereen beschikbaar, ook wanneer u op graag een mooi logo wilt laten creëren of u andere specifieke wensen heeft.

Vloer logo’s in Dronten

We hebben een uitgebreide ervaring met vloer logo’s van PVC in Dronten. Wilt u er binnen uw bedrijf voor zorgen dat u een professionele indruk kunt maken of heeft u een andere specifieke wens voor ogen? Geen probleem, wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. We zorgen ervoor dat we het PVC naar uw wens aanpassen en komen het uiteraard gratis voor u leggen. Desgewenst kunnen we op voorhand berekenen hoeveel vierkante meter we nodig hebben. We stellen een scherpe offerte op, zodat u met betrekking tot het PVC precies weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt