PVC Emmeloord

PVC Emmeloord

PVC in Emmeloord laten leggen en daarvoor contact opnemen met de specialist? U bent bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over een uitgebreide ervaring. We werken op het gebied van PVC vloeren met een aantal uitstekende merken. Het gaat dan bijvoorbeeld om Belakos en Green-Flor, net als Tarkett en Novilon. Dit betekent dat u kunt rekenen op een goede kwaliteit van het PVC, terwijl u daar aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt. Uiteraard kunnen we de vloer voor u egaliseren en het PVC verlijmen of zorgen we aan de andere kant voor een handige opruimservice.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

PVC egaliseren en verlijmen

Wilt u PVC in Emmeloord laten leggen, maar dient de vloer daarvoor eerst geëgaliseerd te worden? Dat is geen probleem, we kunnen u daar goed mee van dienst zijn. We gaan aan de slag met professionele gereedschappen, om de vloer netjes vlak af te werken. Vervolgens kunnen we het PVC gaan leggen. We kunnen het PVC voor u verlijmen en daarmee zorgen voor een sterke constructie. U kunt rekenen op een heel duurzame vloer in uw woning of pand, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor hoeft te betalen.

Opruimservice in Emmeloord

We kunnen u naast het PVC in Emmeloord daarnaast een aantal handige aanvullende diensten aanbieden. Een goed voorbeeld hiervan is onze opruimservice, waarmee we er graag voor zorgen dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Dienen we de woning leeg te maken om de vloer te kunnen leggen of wilt u alles na afloop weer terug laten zetten? Wij steken de handen graag uit de mouwen, om u er goed mee van dienst te zijn. U bent bij ons wat dat betreft aan het juiste adres voor uw PVC, net als voor een aantal aanvullende diensten.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt