PVC Lelystad

PVC Lelystad

Zoekt u PVC in Lelystad? Het is een hoogwaardig materiaal, waar u op een voordelige wijze gebruik van kunt maken. We zorgen voor een prachtige vloer, die u al vanaf een paar tientjes per vierkante meter kunt laten leggen. Wij komen de vloer gratis voor u leggen en bieden u de keuze uit diverse uitstekende merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Belakos, Green-Flor en Lifestyle Interior? We zorgen daarmee voor PVC van hoge kwaliteit, zonder dat u een hoge prijs betaalt.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

PVC voor €44,95 per vierkante meter

Uw PVC in Lelystad is al beschikbaar vanaf €44,95 per vierkante meter. Wilt u de woonkamer voorzien van een mooie nieuwe vloer of ervoor zorgen dat u de slaapkamers opnieuw in kunt richten? Dankzij het goedkope PVC heeft u de keuze uit een enkele kamer of de complete woning, wij zorgen ervoor dat u de kosten goed in de gaten kunt houden en u niet teveel betaalt.

Gratis PVC leggen in Lelystad

Bestelt u het PVC in Lelystad en heeft u zelf niet de kennis, kunde of ervaring in huis om de vloer goed te kunnen leggen? Geen probleem, daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn. We komen de vloer gewoon gratis bij u leggen, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven welke PVC-vloer u wenst. Wij zorgen voor de levering van het goedkope PVC en richten ons op het leggen hiervan, zodat u binnenkort kunt genieten van een prachtige nieuwe vloer.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386
Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.