PVC Lelystad

PVC Lelystad

Zoekt u PVC in Lelystad? Het is een hoogwaardig materiaal, waar u op een voordelige wijze gebruik van kunt maken. We zorgen voor een prachtige vloer, die u al vanaf een paar tientjes per vierkante meter kunt laten leggen. Wij komen de vloer gratis voor u leggen en bieden u de keuze uit diverse uitstekende merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Belakos, Green-Flor en Lifestyle Interior? We zorgen daarmee voor PVC van hoge kwaliteit, zonder dat u een hoge prijs betaalt.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

PVC voor €32,95 per vierkante meter

Uw PVC in Lelystad is al beschikbaar vanaf €32,95 per vierkante meter. Wilt u de woonkamer voorzien van een mooie nieuwe vloer of ervoor zorgen dat u de slaapkamers opnieuw in kunt richten? Dankzij het goedkope PVC heeft u de keuze uit een enkele kamer of de complete woning, wij zorgen ervoor dat u de kosten goed in de gaten kunt houden en u niet teveel betaalt.

Gratis PVC leggen in Lelystad

Bestelt u het PVC in Lelystad en heeft u zelf niet de kennis, kunde of ervaring in huis om de vloer goed te kunnen leggen? Geen probleem, daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn. We komen de vloer gewoon gratis bij u leggen, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven welke PVC-vloer u wenst. Wij zorgen voor de levering van het goedkope PVC en richten ons op het leggen hiervan, zodat u binnenkort kunt genieten van een prachtige nieuwe vloer.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386
Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt