Tapijt Almere

Tapijt Almere

Op zoek naar tapijt in Almere, goed van kwaliteit en beschikbaar voor een scherpe prijs? We rekenen het tapijt af per strekkende meter, waarmee we ervoor zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt op basis van de grootte van de ruimte. Desgewenst komen we de ruimte voor u opmeten om aan te geven hoeveel tapijt u nodig heeft. U heeft de keuze uit verschillende merken en we komen het tapijt graag bij u leggen, zonder dat we daar extra kosten voor in rekening brengen. Wat dat betreft zijn we uw specialist op het gebied van tapijt, we zorgen ervoor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Diverse merken tapijt

Uiteraard heeft u binnen het tapijt in Almere de keuze uit verschillende merken en varianten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het tapijt van Zermat, Belakos en Dersimo? Daarnaast kunnen we u bijvoorbeeld van dienst zijn met Desso, waarmee we er graag voor zorgen dat u kunt rekenen op goede kwaliteit. Het tapijt is voordelig beschikbaar en gaat aan de andere kant toch lange tijd mee. Op die manier zorgen we er graag voor dat u goedkoop tapijt kunt bestellen om de vloer opnieuw te bekleden.

Opmeetservice in Almere

Vindt u het lastig om zelf in te schatten hoeveel strekkende meters tapijt in Almere u nodig heeft? We kunnen ons dat goed voorstellen en zijn u er daarom graag mee van dienst. We meten de ruimte voor u op en houden rekening met het snijverlies. Aan de hand daarvan kunnen we u precies aangeven hoeveel strekkende meters u nodig heeft. Er gaat zo min mogelijk tapijt verloren, terwijl u er aan de andere kant voldoende van tot uw beschikking heeft. Dat noemen we een goede service, zodat u het tapijt bij ons op een heel eenvoudige wijze kunt bestellen.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.