Tapijt Dronten

Tapijt Dronten

Tapijt in Dronten zorgt voor een prachtige uitstraling van uw vloer, mits u dit op een professionele manier kunt (laten) leggen. Zoekt u naar een specialist die u niet alleen een scherpe prijs per strekkende meter biedt, maar er daarnaast ook voor zorgt dat u er zelf niet mee aan de slag hoeft? Wij zijn u er graag mee van dienst, we hebben een uitgebreide ervaring met tapijt. Dat betekent concreet dat we het tapijt gratis bij u komen leggen, zodat u slechts hoeft aan te geven waar u er graag gebruik van wilt maken.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Diverse merken tapijt

Ondanks de scherpe prijzen voor het tapijt in Dronten en de mogelijkheid om dit gratis te laten leggen zorgen we er graag voor dat u de keuze heeft uit topmaterialen. We werken daarom met merken als Dersimo en Belakos, net als Desso en Zermat. U heeft binnen die merken de keuze uit verschillende soorten tapijt, zodat u de vloer vorm kunt geven op de wijze die u wenst. Wilt u met betrekking tot het tapijt graag advies ontvangen over de kleurstelling of het type tapijt waar u het best gebruik van kunt maken? Ook daar vertellen we u uiteraard graag meer over.

Vloer logo’s in Dronten

We kunnen zelfs vloer logo’s verzorgen, zowel met het tapijt in Dronten als met de overige vormen van vloerbedekking die er beschikbaar zijn. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar laminaat of PVC of wilt u die materialen in ieder geval een keer vergelijken met het tapijt? We kunnen u er op basis van onze uitgebreide ervaring en expertise meer over vertellen. Bestelt u het tapijt bij ons? Dan weet u zeker dat u een scherpe prijs betaalt voor materiaal van hoge kwaliteit.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.