Tapijt Emmeloord

Tapijt in Emmeloord laten leggen voor de laagste prijs

Tapijt in Emmeloord laten leggen? Wij bieden de laagste prijs garantie in combinatie met topkwaliteit. Tapijt vanaf €59,95, gratis gelegd door ons vakbekwame personeel. Dat kan alleen maar Dino Tapijt zijn, wij zorgen voor een scherpe prijs voor hoogwaardig tapijt.

We verkopen niet zomaar tapijt, we zorgen voor goed tapijt voor de allerlaagste prijs

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Hoge korting op tapijt in Emmeloord

We geven hoge kortingen op onze tapijten in Emmeloord, door groots voor u in te kopen. We kopen volle rollen in, wat ons de kans biedt de prijs flink omlaag te brengen. Ons actie tapijt is al beschikbaar vanaf €79 bij rollen van 4 meter breed. Uiteraard komen we het zuivere scheerwollen tapijt gratis bij u leggen.

U kunt bij ons terecht voor tapijt per strekkende meter vanaf €59,95, bijvoorbeeld met een mooie boucle. We bouwen het prijsniveau gestaag op tot €149 per strekkende meter bij 400cm breed voor een dik wollen Parade tapijt. Zoekt u 500cm breed tapijt? Ook dat hebben we ruimschoots op voorraad voor u in de rekken hangen. Uiteraard leveren we tapijt in Emmeloord van de verschillende grote merken, u kunt denken aan Bonaparte, Desso, Parade en Belakos.

Wij bieden u de laagste prijs garantie, terwijl u kiest voor tapijt van topkwaliteit.

Lage prijs en vakkundige service

We bieden u niet alleen de laagste prijs voor tapijt in Emmeloord, u kunt daarnaast rekenen op vakkundig advies van de specialisten bij ons in de winkel. Wat dat betekent? We adviseren u over de verschillende materialen en maken graag een meetafspraak. We meten de ruimte en controleren die direct. U ontvangt van ons een heldere offerte, na akkoord maken we een legafspraak.

We komen het tapijt gewoon gratis bij u leggen, we werken met 8 stoffeerders, 5 bussen en 2 kleinere auto’s. We zijn geautoriseerd dealer van Bonaparte, Desso en Parade Tapijt, zodat we u uiterst vakkundig van dienst kunnen zijn.

Er is geen reden om niet gewoon eens langs te komen, Team Dino staat u graag te woord. Kom eens langs om de verschillende prachtige tapijten voor scherpe prijzen te komen bekijken.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.