Tapijt Lelystad

Tapijt Lelystad

Tapijt in Lelystad bestellen? Benieuwd naar de kosten en het tapijt bovendien gratis laten leggen? We rekenen het tapijt af per strekkende meter, uiteraard kunnen we op voorhand voor u uitrekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Gaat het u om een woonkamer met bijzondere afmetingen of komt u er zelf niet goed uit inclusief het snijverlies? Wij kunnen u precies aangeven hoeveel tapijt u nodig heeft, zodat u in ieder geval niet teveel bestelt. Aan de andere kant helpen we u te voorkomen dat u te weinig bestelt, waardoor we u in één keer goed van dienst kunnen zijn.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Vanaf €59,95 per strekkende meter

Uiteraard kunt u rekenen op scherpe prijzen voor het tapijt in Lelystad, terwijl we u de best mogelijke kwaliteit kunnen aanbieden. U betaalt een scherpe prijs, al vanaf €59,95 per strekkende meter. Wat dat voor bijvoorbeeld de woonkamer of een slaapkamer betekent? U kunt voor een paar honderd euro een mooie nieuwe vloer laten leggen. U hoeft daar zelf niet mee aan de slag, terwijl wij ervoor zorgen dat u het goedkope tapijt eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Gratis tapijt leggen in Lelystad

We komen bovendien graag gratis tapijt in Lelystad leggen, u hoeft daar zelf niet mee aan de slag. Beschikt u over de bekende twee linkerhanden en ziet u het daarom niet zitten om er zelf mee in de weer te gaan? Wij nemen dat graag voor u uit handen. Dit betekent dat het tapijt niet alleen heel eenvoudig kunt bestellen, we zorgen er bovendien voor dat we dit op een nette manier voor u komen leggen. U kunt binnenkort rekenen op een mooie nieuwe vloer, zonder dat u dat veel tijd, geld of moeite hoeft te kosten.

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.