Trapbekleding Dronten

Trapbekleding Dronten

Bent u toe aan nieuwe trapbekleding in Dronten en heeft u al een specifiek beeld van wat u zoekt, of wilt u simpelweg gebruik maken van een voordelige optie? Wij kunnen u hier uitstekend mee van dienst zijn, of adviseren over de mogelijkheden. Gaat het u bijvoorbeeld om houten trapbekleding, of aan de andere kant juist bekleding in de vorm van stof? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u qua kosten goed weet waar u aan toe bent. U bent voor trapbekleding in Dronten bij ons aan het juiste adres, we gaan er graag mee aan de slag.

Trapbekleding van hout of stof

Binnen de trapbekleding in Dronten heeft u de keuze uit een aantal verschillende materialen. Wilt u gebruik maken van een voordelige optie? Dan adviseren we u onze diverse soorten stof, die we voor een scherp bedrag kunnen lijmen en leggen. Zoekt u aan de andere kant naar een stijltrap en wilt u daarvoor gebruik maken van hout of laminaat? Dan kunnen we u van dienst zijn met houten trapbekleding in Dronten. De kosten liggen hoger, al levert dat vervolgens ook een prachtig resultaat op waar u de komende jaren veel plezier van zal hebben.

Voordelige trapbekleding in Dronten

Of u nu zoekt naar voordelige trapbekleding in Dronten, of dat u specifieke wensen heeft met betrekking tot de uitstraling; we kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn. We hebben een uitgebreide ervaring en hebben goede relaties met de verschillende leveranciers. Dit betekent dat we u standaard op een voordelige manier van dienst kunnen zijn, terwijl we aan de andere kant niets minder dan een stukje vakwerk leveren. Bent u op zoek naar een specialist in trapbekleding in Dronten, of zoekt u naar een antwoord op uw specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Een medewerker zal proberen om uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij het filiaal.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt