Vinyl vloer Dronten

Vinyl vloer Dronten

Zoekt u naar een vinyl vloer in Dronten? U heeft bij ons de keuze uit een aantal verschillende merken. We vertellen u graag meer over de diverse vloeren, of kunnen u helpen bij het maken van een goede vergelijking. Wilt u de vinyl vloer in Dronten bovendien door een van onze specialisten laten leggen? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, net als met een reparatie van uw huidige vloer.

Vinyl vloer van diverse merken

Dankzij ons uitgebreide aanbod heeft u de keuze uit diverse vinyl vloeren in Dronten. U kunt bijvoorbeeld rekenen op het aanbod van Novilon en Silvester, twee gevestigde namen binnen de markt. Bovendien leveren we vinyl vloeren in Dronten van Vinyflor en Dersimo. Dit betekent dat u zelf de keuze heeft uit een groot aantal verschillende ontwerpen, zodat u de vinyl vloer kunt kiezen die past bij uw wensen of de rest van uw interieur. Heeft u al een specifieke voorkeur, of wenst u juist advies op het gebied van uw vinyl vloer? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Vinyl vloer in Dronten

We kunnen u de vinyl vloer in Dronten aanleveren, of deze ook direct voor u leggen. Wenst u de vloer op professionele wijze te laten leggen en wilt u daar zelf het liefst zo min mogelijk omkijken naar hebben? Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u kunt rekenen op een strakke vloer die lang mooi zal blijven. Aan de andere kant kunt u ervoor kiezen alleen de vinyl vloer in Dronten te bestellen, wij leveren deze dan netjes bij u af. U kunt de vloer vervolgens zelf leggen, of daarvoor gebruik maken van een andere specialist.

 

Heeft u vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Een medewerker zal proberen om uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij het filiaal.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt