Vinyl vloeren

Gratis gelegd vanaf 59.95 per strekkende meter

Dino Tapijt heeft de grootste voorraad vinyl van Flevoland en omstreken. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis kop koffie.

 

Bezoek onze showroom

Bekijk vinyl vloeren in de Showroom van Dino Tapijt in dronten

Zoekt u naar een vinyl vloer in Dronten? U heeft bij ons de keuze uit een aantal verschillende merken. We vertellen u graag meer over de diverse vloeren, of kunnen u helpen bij het maken van een goede vergelijking. Wilt u de vinyl vloer in Dronten bovendien door een van onze specialisten laten leggen? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, net als met een reparatie van uw huidige vloer.

  • Wij leggen uw vinyl gratis
  • Vinyl vanaf € 59,95 per strekkende meter
  • PVC vanaf € 44,95 per m2
  • Alleen vinyl van A-merken

Onze vinylvloeren

Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. Om het volledige assortiment te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom.

Vinyl van de beste merken

Dino Tapijt is gespecialiseerd in vinyl en verkoopt alleen vinyl van de beste kwaliteit. U vindt in ons assortiment dan ook alleen vinyl van A-merken. Kijk gerust eens tussen ons aanbod van onder andere de merken Novilon, Tarkett en Gelasta.

Vinyl vloer in Dronten

We kunnen u de vinyl vloer in Dronten aanleveren, of deze ook direct voor u leggen. Wenst u de vloer op professionele wijze te laten leggen en wilt u daar zelf het liefst zo min mogelijk omkijken naar hebben? Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u kunt rekenen op een strakke vloer die lang mooi zal blijven. Aan de andere kant kunt u ervoor kiezen alleen de vinyl vloer in Dronten te bestellen, wij leveren deze dan netjes bij u af. U kunt de vloer vervolgens zelf leggen, of daarvoor gebruik maken van een andere specialist.

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.