Vloer reparatie Dronten

Vloer reparatie Dronten

Zoekt u naar een specialist in vloer reparatie in Dronten, om een lelijke kras te herstellen of u te adviseren over de mogelijkheden? Tijdens een feestje of simpelweg het dagelijks gebruik kan er schade ontstaan aan uw vloer, onafhankelijk van het materiaal dat u gebruikt. Ligt er parket, laminaat of wellicht een PVC vloer? Hier kan op een bepaald moment schade aan ontstaan, die we vaak goed voor u kunnen verhelpen. Wilt u niet direct gebruik maken van een nieuwe vloer, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Reparatie van uw vloer

De reparatie van uw vloer is bij ons in goede handen, wij hebben de beschikking over specialisten die precies weten wat er mogelijk is. Wilt u meer weten over de vloer reparatie in Dronten, of een alternatief ontdekken ten opzichte van een totaal nieuwe vloer? Het is vaak niet nodig om de vloer volledig te vervangen, waardoor u flink op de kosten kunt besparen. U betaalt een scherpe prijs voor de vloer reparatie in Dronten, terwijl uw vloer er vervolgens weer als nieuw uit zal zien.

Voordelige vloer reparatie in Dronten

Dankzij de voordelige vloer reparatie in Dronten vormt het een goed alternatief voor een nieuwe vloer. Bijkomend voordeel is dat u van uw huidige vloer kunt blijven genieten, die u waarschijnlijk heeft afgestemd op de rest van de meubels en wellicht ook de kleur van de wanden. Het is wat dat betreft de moeite waard om een vloer reparatie in Dronten te overwegen, op het moment dat er krassen of andere vormen van schade ontstaan. Benieuwd wat er mogelijk is met uw vloer, of wat een vloer reparatie u waarschijnlijk zal kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Een medewerker zal proberen om uw vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij het filiaal.

Beste klanten,

 

zoals u allemaal inmiddels heeft begrepen, heeft de regering besloten dat alle niet noodzakelijke winkels dicht moeten tot 19 januari 2021. Wij beschouwen onszelf als een zeer noodzakelijke winkel, maar helaas denkt het kabinet daar anders over. Onze winkel in Dronten is dan ook vanaf dinsdag 15 december gesloten. Wij garanderen dat wij u zo veel mogelijk helpen met het uitzoeken van mooi PVC, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen en raamdecoratie! Wij hebben daar diverse oplossingen voor bedacht. Onze stoffeerders blijven dan ook gewoon doorwerken bij de klanten thuis. Uiteraard blijven wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0321 318386.

 

Met vriendelijke groet en stay safe! Team Dino Tapijt