Laminaat Emmeloord

Laminaat in Emmeloord laten leggen

Laminaat Emmeloord

Laminaat in Emmeloord laten leggen en daarvoor de laagste prijs betalen? Een hoge kwaliteit laminaat zonder daarin een grote investering te doen? Wij zijn de grootste laminaat leverancier van Nederland, waardoor we u voor zeer scherpe prijzen van dienst kunnen zijn. We leggen door heel Nederland, vanaf €25.95.

Kom langs in onze showroom in Dronten!

Topkwaliteit laminaat voor de laagste prijs

U kunt rekenen op topkwaliteit laminaat voor de laagste prijs. Bovendien komen we het gratis voor u leggen en kunt u rekenen op gratis plinten. We verkopen wat dat betreft niet zomaar goedkoop laminaat, u kunt rekenen op toplaminaat voor de laagste prijs.

We kopen als grootste laminaat leverancier groot voor u in, zodat we u op basis van scherpe prijzen van dienst kunnen zijn. We leveren bijvoorbeeld 8mm laminaat in brede planken van 24cm in 4 verschillende kleuren, met reliëf op register. U ziet wat u voelt, we kunnen u hiermee al van dienst zijn voor €22,50 per vierkante meter. Uiteraard komen we ook dit laminaat gratis leggen en kunt u rekenen op gratis plinten.

HDF laminaat in plaats van MDF laminaat bij laminaat Emmeloord

Benieuwd naar de hoge kwaliteit van ons laminaat? We leggen HDF laminaat in plaats van MDF laminaat. HDF is een stuk harder dan MDF, waardoor het laminaat een stuk langer meegaat. Ons HDF wordt gemaakt van een samenstelling tussen naaldbomen en loofbomen. Het naaldhout is zeer hard en bevat veel meer hars. Dit voorkomt onder andere klemliggende vloeren, waardoor u kunt rekenen op een hoogwaardige vloer waar u jaren plezier van heeft.

Uiteraard gaan we verder dan alleen een lage prijs voor het laminaat, u kunt bijvoorbeeld rekenen op specialistische adviezen door onze productexperts. We maken bovendien graag een meetafspraak om de ruimte op te meten en u desgewenst wat advies mee te geven of de ruimte te controleren. Vervolgens sturen we u een uitgebreide offerte toe, na akkoord maken we met u een legafspraak. Uiteraard kunnen we desgewenst supersnel leveren en leggen. We leveren het toplaminaat uit voorraad en beschikken over 8 leggers, 5 bussen en 2 kleinere auto’s.

We zijn onder andere geautoriseerd dealer van Balterio en Star Dealer van Quick Step, zowel voor het laminaat als de PVC vloeren. Heeft u nog meer redenen nodig om uw laminaat bij Dino te bestellen? Kom eens langs bij ons in de showroom, uw Dino Team staat voor u klaar!

 

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Offerte
aanvragen

Beschrijf hieronder uw wensen of eventuele vragen die u hebt.

Wij zullen streven om binnen 24 uur te reageren.