PVC Vloeren Lelystad

PVC Vloeren Lelystad

Bij Dino Tapijt krijgt u waard voor u geld voor de beste prijs!

Als u op zoek bent naar PVC vloeren in Lelystad of in omgeving dan bent u bij Dino Tapijt op het juiste adres. Onze PVC vloeren worden alleen tegen de beste en scherpste prijzen verkocht. Bij ons kunt heldere afspraken verwachten en er van uit gaan dat er geen verassingen achter af komen. Ons assortiment bestaat uit een ruime keus van PVC vloeren, waaronder Novilon. Naast dit hebben we nog vele andere PVC vloeren die wij kunnen laten zien in onze showroom en welke besproken kunnen worden.

PVC vloeren Leystad – Met onze professionaliteit en kennis van PVC vloeren, zijn wij altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Onze vakmannen hebben jaren lange ervaring en zorgen daarom voor service, vakwerk en kwaliteit. Wij geven daarbij advies over wat u het best kunt doen, zodat u uw vloer zo lang mogelijk van kwaliteit kunt behouden.

Neem dus rustig een kijkje op onze site voor onze collectie of kom gerust eens een keer langs in onze showroom.

PVC vloeren Lelystad : van topkwaliteit en de beste service

Dit zijn twee belangrijke punten waar Dino Tapijt zich mee bezig houd. Daarom geven wij naast het leggen van uw vloer ook de juist onderhoudsadvies zodat er geen kwaliteit verspild wordt. Wij doen dit, omdat wij vinden dat niet alleen het leggen van de vloer maar ook de nazorg ervan erg belangrijk is. Naast het leggen van uw vloer, kunt u uw vloer tegen een scherpe prijs repareren.

Laat u snel informeren en adviseren. Bel nu met: 0321-318386

Wilt u meer weten over het gratis leggen van uw vloer of over wat u kan doen om uw vloer zo mooi mogelijk te houden? Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!