PVC vloeren Zeewolde

Goedkoop PVC vloeren nabij Zeewolde kopen bij Dinotapijt. Al onze PVC vloeren zijn inclusief gratis legservice. Met PVC geniet u van de voordelen van kunststof terwijl u een vloer met prachtige, natuurlijke uitstraling heeft. Bekijk ons PVC met houten, betonnen of stenen uitstraling. Creëer met PVC een prachtige, rustige sfeer in huis. PVC is ijzersterk en gaat jarenlang mee. Door een PVC vloer te kopen bij Dinotapijt geniet u van de volgende voordelen:

  • Gratis leggen van uw PVC vloer door Dinotapijt
  • PVC Leggen inclusief egaliseren en lijmen
  • PVC vanaf € 44,95 per m2
  • Wij komen gratis bij u langs om uw vloer op te meten

PVC vloeren kopen in Zeewolde

Een deel van ons aanbod kunt u hieronder alvast bekijken. Kom langs in onze showroom in Dronten om het volledige assortiment PVC vloeren te bekijken.

Uitsluitend A-kwaliteit PVC en gratis leggen

In ons assortiment vindt u uitsluitend A-merken PVC zoals Beautifloor, Metroflor en Tarkett en wij rekenen geen extra kosten voor het leggen van de PVC vloer. Onze vakbekwame mensen gebruiken bij het leggen alleen materialen en producten van de hoogste kwaliteit. Zo is onze Ball egaline harder en compacter dan egaline van andere merken. Bekijk hieronder de PVC vloeren van de verschillende merken.

Voordelen van een PVC vloeren

Het materiaal heeft een aantal voordelen. Wij lichten er graag een aantal toe.

PVC is makkelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen

Een groot voordeel van een PVC vloer is dat het onderhoud ontzettend eenvoudig is. Terwijl u houten vloeren eens in de zoveel tijd zult moeten schuren en behandelen met olie of wax, is dit bij een PVC vloer niet nodig. Gebruik voor het schoonmaken een stofzuiger met borstel en dweil de vloer met water en een beetje schoonmaakmiddel.

Zeer geschikt voor vloerverwarming

Een vloer van PVC heeft geen sterke isolerende werking en is hierdoor zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Ook is het effect van vloerverwarming optimaal doordat de vloer direct op de ondervloer gelegd kan worden. De warmte hoeft door minder lagen heen, waardoor het sneller behaaglijk warm wordt in uw woning. In een woning met PVC vloeren is het dan ook mogelijk om vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken.

Ook geschikt voor badkamers

Aangezien PVC materiaal goed tegen vocht kan, kunt u het zelfs in de badkamer gebruiken. Leg bijvoorbeeld een prachtige vloer aan met stenen uitstraling. En als bijkomend voordeel heeft u geen last van kalkaanslag.

Gratis PVC leggen in Zeewolde

De vakbekwame professionals van Dino Tapijt komen uw vloer gratis leggen in Zeewolde. Na het leggen van het PVC ruimen onze stoffeerders alles weer op en kunt u genieten van uw nieuwe vloer. Ook in de rest van Nederland staat ons team bestaande uit acht stoffeerders graag voor u klaar.

PVC vloer kopen bij Dino Tapijt

Bekijk online ons assortiment of kom langs in onze showroom in Dronten. Onze experts denken graag met u mee over de beste PVC vloer voor u. Voor vragen kunt u ons ook bereiken via 0321 318 386 of via info@dinotapijt.nl. Vraag een offerte bij ons aan voor een prijsindicatie en wij komen vrijblijvend uw woning opmeten.